Zařízení & příslušenství
Chinese-style stir-fried vegetables
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
172.8 mg
Protein
3 g
Kalorie
466.1 kJ /
111 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ginger chicken wings
40min.
Char Kway Teow
15min.
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min.
Nasi tomato (tomato rice)
40min.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min.
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min.
Asparagus and mushroom stir-fry
10min.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min.
Quick prawn stir-fry
20min.
Chao qing cai (Chinese greens)
10min.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1hod. 25min.
Fried Beehoon
20min.