Zařízení & příslušenství
Chinese-style stir-fried vegetables
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
172.8 mg
Protein
3 g
Kalorie
466.1 kJ /
111 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chao qing cai (Chinese greens)
10p
Nasi tomato (tomato rice)
40p
Boiled pasta
20p
Fried Beehoon
20p
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40p
Nasi lemak (coconut rice)
20p
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1óra 20p
Quick prawn stir-fry
20p
Stir-fry beef bowl
35p
Chicken and almond stir-fry
30p
Asparagus and mushroom stir-fry
10p
Stir fried broccoli with carrot
15p