Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 63.5 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1674.9 mg
Alternativní recepty
Sweet and sour pork
40 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Southern-style chicken
40 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h