![Korean fried chicken Korean fried chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67eb70de-aa48-4633-9d12-fcf4c4b92efe/Derivates/3283d062-2f40-470f-a63e-570a4231e0a3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 63.5 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1674.9 mg
Alternativní recepty
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Pan-fried pork buns
2h
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Tandoori chicken
45 分钟
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Southern-style chicken
40 分钟
Pan de Sal
2h 20min