Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 40 g celery, cut into pieces
- 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 250 g mince (pork, chicken or beef)
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
- water
- 600 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 148.6 kJ / 35.4 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 177.5 mg
Alternativní recepty
Wonton wrappers
55 min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Pan-fried pork buns
2 Std.
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pork and prawn dumplings
55 min
Okonomiyaki
30 min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Wonton soup (pork)
45 Min