Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.3 530 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portions

Suroviny

  • butter to grease
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    250 g
  • vegetable oil
    80 g
  • caster sugar
    150 g
  • milk
    120 g
  • eggs separated, room temperature
    6
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • cornflour
    60 g
  • boiling water to bake
  • icing sugar to dust

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 175.7 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...