Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.3 507 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 45min
8 portions

Suroviny

  • butter to grease
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    250 g
  • vegetable oil
    80 g
  • caster sugar
    150 g
  • milk
    120 g
  • eggs separated, room temperature
    6
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • cornflour
    60 g
  • boiling water to bake
  • icing sugar to dust

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 376.5 kcal / 1581.3 kJ
Protein 8.7 g
Tuk 26 g
Sacharidy 28.8 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 10 g
Sodík 175.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...