Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- butter, to grease
- 250 g cream cheese, room temperature, cut into pieces
- 80 g vegetable oil
- 150 g caster sugar
- 120 g milk
- 6 eggs, separated, room temperature
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g cornflour
- boiling water, to bake
- icing sugar, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1581.3 kJ / 376.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 175.7 mg
Alternativní recepty
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Choux pastry
2 Std.
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20 min
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 Std. 15 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20 min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min