
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- butter to grease
- 250 g cream cheese room temperature, cut into pieces
- 80 g vegetable oil
- 150 g caster sugar
- 120 g milk
- 6 eggs separated, room temperature
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g cornflour
- boiling water to bake
- icing sugar to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 376.5 kcal / 1581.3 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 175.7 mg
Alternativní recepty
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 godz. 20 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Jaffa madeleines
30 min
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1 godz. 50 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Egg Tarts
50 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min