Cotton soft Japanese cheesecake
TM6 TM5 TM31

Cotton soft Japanese cheesecake

4.3 (457 hodnocení)

Suroviny

  • butter, to grease
  • 250 g cream cheese, room temperature, cut into pieces
  • 80 g vegetable oil
  • 150 g caster sugar
  • 120 g milk
  • 6 eggs, separated, room temperature
  • 40 g freshly squeezed lemon juice
  • 60 g cornflour
  • boiling water, to bake
  • icing sugar, to dust

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1581.3 kJ / 376.5 kcal
Protein
8.7 g
Sacharidy
28.8 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
10 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
175.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty