
Kompatibilní verze
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker
- 3 - 4 cucharaditas de psyllium (5 g)
- 25 g de pan rallado
- 40 g de pipas de girasol
- 40 g de pipas de calabaza
- 200 g de agua
Masa madre de centeno
- 280 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 220 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de harina integral de centeno
- 150 g de harina de espelta
- 100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo (volitelně)
- 15 g miel
- 1 cucharada aceite de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2859 kcal / 11965 kJ
- Protein
- 93.2 g
- Tuk
- 70 g
- Sacharidy
- 494.3 g
- Vláknina
- 88.1 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Sodík
- 4937.8 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15hod.
Pan Venecia
17hod. 10min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17hod.
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Pan de centeno y manteca
16hod.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.