Pan integral de centeno y espelta con masa madre

Pan integral de centeno y espelta con masa madre

5.0 4 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 23hod. 30min.
1 unidad

Suroviny

Soaker
  • 3 - 4 cucharaditas de psyllium (5 g)
  • 25 g de pan rallado
  • 40 g de pipas de girasol
  • 40 g de pipas de calabaza
  • 200 g de agua
Masa madre de centeno
  • 280 g de agua
  • 10 g de pie de masa de centeno
  • 220 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 210 g de harina integral de centeno
  • 150 g de harina de espelta
  • 100 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (volitelně)
  • 15 g miel
  • 1 cucharada aceite de girasol

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 4937.8 mg
Protein 93.2 g
Kalorie 11965 kJ / 2859 kcal
Tuk 70 g
Vláknina 88.1 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sacharidy 494.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...