Pan integral de centeno y espelta con masa madre

Pan integral de centeno y espelta con masa madre

5.0 4 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 23hod. 30min
1 unidad

Suroviny

Soaker
  • de psyllium (5 g)
    3 - 4 cucharaditas
  • de pan rallado
    25 g
  • de pipas de girasol
    40 g
  • de pipas de calabaza
    40 g
  • de agua
    200 g
Masa madre de centeno
  • de agua
    280 g
  • de pie de masa de centeno
    10 g
  • de harina integral de centeno
    220 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de harina integral de centeno
    210 g
  • de harina de espelta
    150 g
  • de agua
    100 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de semillas de hinojo (volitelně)
    2 cucharaditas
  • miel
    15 g
  • aceite de girasol
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 2859 kcal / 11965 kJ
Protein 93.2 g
Tuk 70 g
Sacharidy 494.3 g
Vláknina 88.1 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sodík 4937.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...