Kompatibilní verze
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker
- 3 - 4 cucharaditas de psyllium (5 g)
- 25 g de pan rallado
- 40 g de pipas de girasol
- 40 g de pipas de calabaza
- 200 g de agua
Masa madre de centeno
- 280 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 220 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de harina integral de centeno
- 150 g de harina de espelta
- 100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo (volitelně)
- 15 g miel
- 1 cucharada aceite de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 11965 kJ / 2859 kcal
- Protein
- 93.2 g
- Sacharidy
- 494.3 g
- Tuk
- 70 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 88.1 g
- Sodík
- 4937.8 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Barritas crujientes malteadas
6h 30min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Panecillos de espelta
16h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan integral con harina multicereales
3u. 50min
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de espelta
2h 20min
Pan payés con masa madre
16 Std.