Kompatibilní verze
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker
- 3 - 4 cucharaditas de psyllium (5 g)
- 25 g de pan rallado
- 40 g de pipas de girasol
- 40 g de pipas de calabaza
- 200 g de agua
Masa madre de centeno
- 280 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 220 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de harina integral de centeno
- 150 g de harina de espelta
- 100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo (volitelně)
- 15 g miel
- 1 cucharada aceite de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 11965 kJ / 2859 kcal
- Protein
- 93.2 g
- Sacharidy
- 494.3 g
- Tuk
- 70 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 88.1 g
- Sodík
- 4937.8 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de espelta
2h 20 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Pan de centeno y manteca
16h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Pan retorcido con masa madre
16h