Doigts de beignet à la citrouille

Doigts de beignet à la citrouille

4.3 6 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
40 morceaux

Suroviny

  • 450 g de potiron en morceaux (3-4 cm)
  • 700 g d'eau
  • 2 pincée de sel
  • 1 ½ c. à café de levure déshydratée
  • 300 g de farine à pain
  • 85 g de sucre
  • 3 c. à café de cannelle, moulue
  • de l'huile végétale pour frire

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Protein 1 g
Kalorie 228 kJ / 54 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...