Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)
TM6 TM5 TM31

Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)

4.5 ( 8 hodnocení )

Suroviny

  • 150 g d'amandes
  • 60 g de sucre
  • 1 oeuf
  • 15 g d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)
  • 2 feuilles de pâte filo
  • 50 g de beurre, non salé fondu
  • 40 g de miel

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
490 kcal / 2050 kJ
Protein
12 g
Tuk
33 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty