Zařízení & příslušenství
Flatbrød
Příprava 35min.
Celkový 40min.
8 porsjoner
Suroviny
-
glutenfri melblanding (se tips)350 g
-
glutenfritt bakepulver (se tips)1 ss
-
salt1 ½ ts
-
vann110 g
-
helmelk50 g
-
olivenolje2 ss
-
maisstivelse til dryssing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
629 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
896.3 kJ /
213.4 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
36.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabattine
Žádné hodnocení
Damperbrød med sirupsmør
Žádné hodnocení
Irske Potetkaker
Žádné hodnocení
Natronrundstykker med cheddar
Žádné hodnocení
Quinoamuffins med skinke og ost
1hod. 30min.
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Žádné hodnocení
Minibrød med sjokolade og squash
Žádné hodnocení
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Žádné hodnocení
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Žádné hodnocení
Flatbrød
1hod.
Tangzhong melkebrød
Žádné hodnocení
Søtt frokostbrød
1hod. 30min.