Glutenfritt surdeigsbrød

Glutenfritt surdeigsbrød

Žádné hodnocení
Příprava 1hod. 20min.
Celkový 192hod. 20min.
15 skiver

Suroviny

Glutenfri surgdeigstarter
  • bokhvetemel pluss ekstra 150 g etter behov
    200 g
  • vann, filtrert (varmt), pluss ekstra 210 g etter behov
    280 g
Glutenfritt surdeigsbrød
  • matlagingsspray, olivenolje til smøring
  • brunt rismel (se tips)
    240 g
  • bokhvetemel (se tips)
    180 g
  • pilerotmel
    70 g
  • chiafrø, hvite
    40 g
  • xanthan gum
    1 ss
  • salt
    1 ½ ts
  • rårørsukker
    2 ts
  • egg
    2
  • vann, varmt pluss ekstra 700 g til steking
    300 g
  • cider eddik
    1 ss

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 skive

Sodík 239.6 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 678.3 kJ / 161.5 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 25.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše