Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'huile de tournesol, et un peu pour le moule
- 250 g de farine de blé complet, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de vin blanc sec
- 3 œufs
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 100 g d'olives vertes dénoyautées, égouttées et coupées en rondelles
- 125 g de jambon blanc dans le talon, détaillé en dés
- 150 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2371 kJ / 567.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 885.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche lorraine
1h 45min
Tarte rustique aux poireaux
1h 15min
Cake salé sans gluten
1 Std. 25 Min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Petits cakes salés au chorizo et aux herbes
1h 15min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2 Std. 30 Min
Cake chorizo-courgette
45 Min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 Min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1h 15min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Cake jambon et boursin
50min
Petits cakes au bacon et au fromage
50min