Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'huile de tournesol, et un peu pour le moule
- 250 g de farine de blé complet, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de vin blanc sec
- 3 œufs
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 100 g d'olives vertes dénoyautées, égouttées et coupées en rondelles
- 125 g de jambon blanc dans le talon, détaillé en dés
- 150 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2371 kJ / 567.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 885.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Petits cakes au bacon et au fromage
50min
Cookies aux olives et au chèvre
30min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2j 30 menit
Brioche aux pralines
8h 35min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1h 15min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45min
Cake jambon et boursin
50min
Beignets de courgettes comme des acras
1u. 45min
Cake chorizo-courgette
45min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min
Gougères au comté
45min