Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 750 g de lait
- 200 g de farine
- 25 g de rhum
- beurre, pour le moule
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1310 kJ / 310 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 Std. 45 Min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan sans pâte
6h
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Clafoutis aux prunes
1 Std. 15 Min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Gâteau léger aux pommes
1 Std.
Flan aux pommes
50 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 godz. 20 min
Clafoutis aux pommes et amandes
1 Std.