Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmellata di limoni
1h 20 min
Confettura ai petali di rosa
45 min
Confettura di fichi e mandorle
1sa 35 dk
Confettura di ananas e pepe rosa
55 min
Confettura di ananas e zenzero
40 min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Confettura di cachi
55 min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Marmellata di pomodori verdi
25sa 10 dk
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Confettura di fichi
1h
Confettura di cipolle di Tropea
55 min