Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Marmellata di arance (TM5)
1h 10 min
Mostarda
36h 40min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10 min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 godz. 30 min
Confettura di fichi e cacao
1h 10 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10 min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Confettura di fichi
1u.
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 Std. 20 Min