Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 60 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina manitoba
Impasto
- 150 g di zucchero
- ½ limone la scorza di arancia (senza la parte bianca) e il succo
- ½ arancia la scorza di arancia (senza la parte bianca) e il succo
- 3 uova
- 240 g di farina manitoba
- 100 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di sale
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- granella di zucchero, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1149.2 kJ / 274.7 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 183.3 mg
Alternativní recepty
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Frittelle all’uvetta
30 Min
Strüdel ai frutti di bosco
2 Std.
Pinza triestina
6h
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Fugassa veneta
4 Std.
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Colomba classica
6h 45min
Torta russa di Verona
2 Std.
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min