Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2165.7 kJ / 517.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 68.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Zabaione
15min
Vitello tonnato
25h 30min
Meringhe
2 Std.
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Panna cotta
6h 30 min
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30 min
Gelato alla crema
10 godz. 15 min
Coulis di fragole
20min
Meringata
4h 30min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 godz. 55 min