Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2117 kJ / 506 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 35.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringata
4 godz. 30 min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5 Std. 20 Min
Crema di Cogne
15min
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Zabaione
15min
Bavarese alle nocciole
6h 40 min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2h
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Salsa tonnata
20min