Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2165.7 kJ / 517.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 68.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30 min
Crema al torroncino
10min
Semifreddo allo zabaione
12u. 15min
Polenta
1h
Zabaione
15min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Meringhe
2h
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Salsa tonnata
20min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Zuppa inglese in verrina
2u. 25min
Bonèt
2h