
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 517.6 kcal / 2165.7 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 36.4 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Sodík
- 68.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 h
Crema inglese
15 min
Bavarese alle nocciole
7 h
Panna cotta
6 h 30 min
Semifreddo mandorlato
8 h 20 min
Semifreddo al caramello salato
11 h
Crema al torroncino
10 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Semifreddo allo zabaione
12 h 15 min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 h 55 min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 min
Salsa tonnata
20 min