Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 40 g di gocce di cioccolato
- 160 g di meringhe, sbriciolate grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Brutti ma buoni di Gavirate
1h 55min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Crema di Cogne
15 min
Crema al torroncino
10min
Crespelle alla valdostana
2h
Meringhe
2h
Meringata alle fragole
2h
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Baci di dama
1h 30min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55min
Salsa tonnata
20min
Torta sbrisolona
55min