![Sos Roquefort Sos Roquefort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/243F8418-2789-4E4F-9DB3-470337BF3F22/Derivates/074D0211-E21F-4437-B9C8-34FDDA9FD1DC.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g șalote, tăiate jumătăți
- 50 g unt, tăiat cuburi
- 160 g brânză Roquefort, tăiată bucăți
- 180 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 - 2 prize piper alb măcinat, sau după gust
- 1 lingură amidon de porumb, amestecat cu 1 lingură apă
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1643 kJ / 398 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortillas cu pui tandoori
50min
Mușchi de vită, tarte cu ciuperci și brânză Stilton cu piure de țelină
2h 10min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2hod. 5min
Sos Bordelaise
55 min
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Sos bearnez
15 Min
Supă de ceapă
1h
Mousse de ciocolată cu caramel sărat
45 Min
Sos de muștar și mărar
2h 15 min
Sos olandez
15 Min
Sos de ciuperci
20 Min
Sos béchamel
15 Min