Fondant à la crème de marrons, sauce chocolat-café

3.6 15 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • farine pour le moule
  • beurre pour le moule
  • 500 g de crème de marrons
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 œufs
  • 100 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 80 g de lait demi-écrémé
  • ½ c. à café de café instantané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 140.7 mg
Protein 17 g
Kalorie 3113.6 kJ / 744.2 kcal
Tuk 38.9 g
Vláknina 9.1 g
Nasycený tuk 20.4 g
Sacharidy 80.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...