Moelleux abricot et amandes façon crumble

Moelleux abricot et amandes façon crumble

4.8 49 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 parts

Suroviny

Le crumble
  • 60 g de sucre roux
  • 75 g de farine
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 1 pincée de sel
Le moelleux
  • 125 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 120 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 140 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 6 g de levure chimique
  • 50 g de poudre d'amande
  • 1 pincée de sel
  • 400 g d'abricots frais ou au sirop, coupés en deux (8-9 abricots)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 127.3 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 1788.8 kJ / 427.5 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 12.1 g
Sacharidy 50.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...