Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
蛋糕體
- 100 克 糖漬紅櫻桃 (雞尾酒用)
- 100 克 綜合糖漬果皮
- 225 克 黑醋栗
- 225 克 葡萄乾
- 225 克 淡黃無籽葡萄乾
- 100 克 白蘭地
- 100 克 滾水 (95-100°C)
- 1 茶匙 即溶咖啡粉
- 1 顆 柳橙 ,只取皮屑
- 225 克 黑糖
- 225 克 無鹽奶油 ,室溫軟化,多備一點塗抹用
- 4 顆 蛋 (大型)
- 20 克 黑糖蜜
- 225 克 中筋麵粉
- 1 茶匙 混合香料
- 60 克 杏仁片
裝飾
- 冰糖粉 ,灑粉用
- 500 克 杏仁糖膏
- 2 大匙 杏桃果醬 ,事先與1茶匙開水混合調勻備用
- 500 克 翻糖糖衣
- 食用色素 (綠色)
- Nutriční hodnoty
- na 1 片
- Kalorie
- 1292 kJ / 307 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 38 mg