雪菜冬笋肉末面

雪菜冬笋肉末面

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 猪油
    4 茶匙
  • 生抽
    5 茶匙
  • 沸水 依具体情况调整
    适量
  • 细面条 新鲜的
    500 克
  • 煮面用
    1500 克
  • 30 克
  • 新鲜冬笋 取去皮切去根部,切块
    200 克
  • 雪菜 切末
    200 克
  • 猪肉肉糜 选择7分瘦的最佳
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1287.3 mg
Protein 24.8 g
Kalorie 3454.8 kJ / 826.5 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 45.3 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 83.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...