Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 茶匙 猪油
- 5 茶匙 生抽
- 适量 沸水 ,依具体情况调整
- 500 克 细面条 ,新鲜的
- 1500 克 水 ,煮面用
- 30 克 油
- 200 克 新鲜冬笋 ,取去皮切去根部,切块
- 200 克 雪菜 ,切末
- 300 克 猪肉肉糜 ,选择7分瘦的最佳
- 10 克 料酒
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 盐
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3454.8 kJ / 826.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 83.7 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 45.3 g
- Sodík
- 1287.3 mg