Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
- 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Focaccine con pomodorini
3u. 40min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.