
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
- 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 650 kcal / 2719 kJ
- Protein
- 19.3 g
- Tuk
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle alla pizza
3hod. 10min
Focaccine fantasia
2hod. 5min
Focaccia con salsiccia
1hod. 50min
Focaccia croccante
2hod. 10min
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Calzone
2hod. 50min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Focaccia a sorpresa
2hod.
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2hod.
Focaccia alle olive
2hod.
Focaccia pugliese
1hod. 10min