Torta paradiso con mousse alla crema gianduia

Torta paradiso con mousse alla crema gianduia

3.9 101 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
12 fette

Suroviny

Torta
  • 200 g di zucchero
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca) a pezzi (2 cm)
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di burro morbido a pezzi
  • 5 uova
  • 200 g di farina tipo 00
  • 100 g di fecola di patate
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Mousse alla crema gianduia
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di cacao in polvere
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
  • latte q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 0 mg
Protein 7 g
Kalorie 1857 kJ / 44 kcal
Tuk 26.2 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 157.5 g
Sacharidy 44.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...