Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta
- 200 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) a pezzi (2 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 5 uova
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Mousse alla crema gianduia
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cacao in polvere
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 80 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1857 kJ / 44 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 157.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffin al cioccolato
1h 5 min
Torta allo yogurt
40 min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1h 10 min
Biscotti di pasta frolla
1h 5 min
Torta crema e cioccolato
1sa 35 dk
Torta al cioccolato
1h
Torta chocolat
1h
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h
Torta margherita
50 min
Torta semplice al cioccolato
50 min
Crostata alla crema di cioccolato
1h 45 min
Torta paradiso
1h 10 min