Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocchette di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate senza buccia, a fette (1 cm)
- 250 g di pangrattato
- 1 uovo intero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Frittura
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di melanzane
45min
Cordon bleu
30 min
Crocchette di patate e speck
3 godz. 20 min
Zucchero a velo
5min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min
Pastella per fritti
1u.
Pangrattato
10 Min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Crocchette di carne
9h
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h