Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocchette di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate senza buccia, a fette (1 cm)
- 250 g di pangrattato
- 1 uovo intero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Frittura
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni vegetariani
1h 50min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 godz.
Calzone
2hod. 50min
Panzerotti alla romana
55min
Pastella per fritti
1 godz.
Polpette di melanzane
45 min
Panzerotti romani
1h 10min
Crocchette di melanzane
35min
Crocchette di patate e speck
3h 20 min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Frittelle di zucca
1h 25min
Focaccia alle melanzane
1h 50min