Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 6 ouă (mijlocii), reci
- 30 g unt nesărat
-
50
g lebăr
nebo 50 g pateu de ficat, de porc - 5 g brandy
- ¼ linguriță sare, plus pentru condimentat
- 2 prize piper măcinat, plus pentru condimentat
- ¼ legătură cepșoară, tăiată inele fine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ouă umplute
55 Min
Spumă de căpșuni și frișcă
5min
Bruschette din multicereale cu sos de roșii crude
2h 40min
Brioșe cu mini ouă
1h
Spritz cu căpșune și ghimbir
15min
Cremă de brânză cu ridichi
5min
Sos cu usturoi și pătrunjel
10 min
Chiftele din carne de miel în stil grecesc (Keftethes)
40min
Tartă cu banane și frișcă
4h 15min
Tartă cu asparagus și sos olandez
40min
Limonadă de căpșune
10 min
Tort Napoli cu cartofi
1 Std. 30 Min