Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillecreme
- 500 g Milch
- 100 g Zucker
- 40 g Mehl
- 10 g Speisestärke
- 100 g Eigelb (ca. 5 Stück)
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Abkühlen
- Eiswürfel zum Abkühlen
- 1 EL Essig
Blätterteig und Fertigstellung
- 200 g Butter, gefroren, in Stücken (1-2 cm)
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 90 g Wasser, kalt
- 2 Prisen Salz
- 20 g Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 387 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bukarest - Papanasi
45min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Blutorangen-Kardamom-Sorbet
24 Std.
Festtags-Pavlova
3h 30min
Schokoladen-Babka mit Pistazien
2 Std. 30 Min
Portugiesische Crème Brûlée
25 Min
Ribisel-Pavlova
2h 50 min
Matcha-Eis (抹茶冰淇凌)
10 Std. 30 Min
Blaubeer-Cheesecake-Eis
14sa 45 dk
Crème Pâtissière
15 Min
Crêpes Suzette
50 Min