Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orangencreme
- 100 g Zucker
- 1 Orange, 4-6 Streifen Orangenschale (à 1 x 3 cm) dünn abgeschält, unbehandelt (à 1 x 3 cm), 50 g Saft ausgepresst
- 35 - 40 g Zitronensaft
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 2 Eigelb
Zimtschnecke
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 160 g Zucker
- 110 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Milch
- 1 Prise Salz
- 3 TL Zimt
Baiser und Fertigstellung
- 2 Eiweiß
- 50 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 - 2 EL Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedeckter Quittenkuchen
3h 30min
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1h 30min
Eiscreme-Sandwiches
12 godz.
Erdnuss-Karamell-Tarte
3h 10min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Apfel-Quitten-Blechkuchen
1h 30min
Orangenmarmeladen-Pie
2h
Karamell-Obstkuchen
1 Std. 20 Min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2h 20min
Bratapfel-Käsekuchen
10 godz. 20 min
Marmor-Schoko-Kuchen aus dem Varoma
1h 30min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2h 30min