Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orangenpudding
- 60 g Zucker
- 6 Streifen Orangenschale, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 300 g Milch
- 3 Eigelb
- 30 g Speisestärke
Teig und Fertigstellung
- 210 g Milch
- 120 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 650 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 30 g Rum
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Weizenmehl Type 550, zum Bemehlen
- 50 g Schokotropfen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguettes auf die Schnelle
50min
Orangen-Creme-Karamell
12h
Stollen-Butterkuchen
2hod. 45min
Pflaumen-Clafoutis
1h 15min
Safran-Baiser-Kuchen
1h
Bienenstich
2 Std. 40 Min
Pfirsich-Butterkuchen
2h 20min
Guirlache Nougat
1hod. 30min
Eierlikör-Birnen-Plunder
2hod. 45min
Brioche mit Cremelikör
5h
Amaranth-Brötchen
9 Std.
Osternest
2 Std.