Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orangenpudding
- 60 g Zucker
- 6 Streifen Orangenschale, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 300 g Milch
- 3 Eigelb
- 30 g Speisestärke
Teig und Fertigstellung
- 210 g Milch
- 120 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 650 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 30 g Rum
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Weizenmehl Type 550, zum Bemehlen
- 50 g Schokotropfen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mürbteiggalette mit Steinobst und Pistaziencreme
1h 15min
Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin
1h 50 min
Pfirsich-Butterkuchen
2h 20min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4h
Tiramisu-Joghurt
12h
Eierlikör-Birnen-Plunder
2 Std. 45 Min
Brioche mit Cremelikör
5h
Italienische Ciabattas
4h 30 min
Fladenbrot
2 godz.
Apfel-Schnecken
4h
Ofen-Berliner
6 Std.
Apfel-Gugelhupf
2 godz. 30 min