Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 350 g di pere Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
- 200 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di segale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2u. 35min
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Pizza frescolina
1h 40min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Tartine di pane alla menta
4 Std. 10 Min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 godz.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Fantasia di colori
4 Std. 10 Min
Plumcake salato di pollo, pomodori secchi e peperoni
45min
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min