Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 350 g di pere Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
- 200 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di segale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 godz.
Strudel di verdure
2 godz.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 Min
Sformatini di asparagi
45 min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30 min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Smacafam
55 min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Crocchette di riso al forno
1 Std. 35 Min