Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 350 g di pere Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
- 200 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di segale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1u. 10min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Crema di carote all'arancia
30 Min
Pizza mele e brie
1h 50min
Carré d’agnello con couscous alle verdure
50 min.
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 godz. 10 min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min.
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 min.
Mousse di ricotta e pesche
45 min
Quiche pere e gorgonzola
1h