
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 350 g di pere Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
- 200 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di segale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 479 kcal / 2004 kJ
- Protein
- 18.2 g
- Tuk
- 17.4 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al vino
5min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1hod. 10min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1hod. 30min
Quiche ai pomodorini
1hod.
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1hod. 40min
Pizza mele e brie
1hod. 50min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1hod. 20min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1hod.
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1hod. 30min
Salmone in crosta con risotto al limone
1hod. 10min
Pallotte cace e ove
55min
Focaccia allo yogurt
3hod.