Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

4.0 5 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 9hod.
12 pieces

Suroviny

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
  • Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    10 oz
    10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • heavy whipping cream
    3 ½ oz
  • fresh raspberries
    2 oz
  • glucose (see Tip)
    ½ oz
Chocolate Pastry Dough
  • all-purpose flour plus extra to dust
    12 oz
  • confectioners sugar
    5 oz
  • almond flour
    2 oz
  • Dutch-processed cocoa powder
    1 oz
  • salt
    ⅛ tsp
  • unsalted butter diced, chilled
    6 oz
  • large egg
    1
  • egg yolk from a large egg
    1
  • ice water
    1 tsp
Assembly
  • colored sprinkles (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 89 mg
Protein 9 g
Kalorie 1975 kJ / 472 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 55 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...