Hrušky v červeném víně

Hrušky v červeném víně

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 1 kus skořice, celé
  • 2 kusy vanilkového lusku
  • 2 kusy hřebíčků
  • 800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
  • 750 gramů červeného vína
  • 150 gramů cukru
  • 60 gramů rybízového džemu
  • 1 špetka pepře černého, mletého

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 1.5 g
Kalorie 1751 kJ / 418 kcal
Tuk 0.7 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 72.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...