Zařízení & příslušenství
Hrušky v červeném víně
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 kus skořice, celé
-
2 kusy vanilkového lusku
-
2 kusy hřebíčků
-
800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
-
750 gramů červeného vína
-
150 gramů cukru
-
60 gramů rybízového džemu
-
1 špetka pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1.5 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
72.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zmrzlina z bílé čokolády
6hod. 10min.
Paštikové penízky
1hod. 15min.
Dresink s vejci a bylinkami
10min.
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Žádné hodnocení
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Karamelový fondán
15min.
Salát s cuketou a chřestem
35min.
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Zabaione
15min.
Ovocný nektar
10min.