
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kus skořice, celé
- 2 kusy vanilkového lusku
- 2 kusy hřebíčků
- 800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
- 750 gramů červeného vína
- 150 gramů cukru
- 60 gramů rybízového džemu
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 418 kcal / 1751 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 0.7 g
- Sacharidy
- 72.8 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Směs koření dukkah
Brak ocen
Máslo s lískovými oříšky
1 godz. 30 min
Kachní paštika s olivami
2 godz. 40 min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Brak ocen
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Brak ocen
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Brazilský dezert quindim
30 min
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Brak ocen
Římské gratinované artyčoky
Brak ocen
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1 godz.
Kompot a lá staré časy
40 min