Zařízení & příslušenství
Hrušky v červeném víně
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 kus skořice, celé
-
2 kusy vanilkového lusku
-
2 kusy hřebíčků
-
800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
-
750 gramů červeného vína
-
150 gramů cukru
-
60 gramů rybízového džemu
-
1 špetka pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1.5 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
72.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ořechové trojúhelníčky (Nussecken)
1hod. 40min.
Mandlové lodičky
1hod. 20min.
Krém Karamel
3hod.
Směs koření dukkah
Žádné hodnocení
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min.
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min.
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min.
Zabaione
15min.