Hrušky v červeném víně
TM31 TM5 TM6

Hrušky v červeném víně

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1 kus skořice, celé
  • 2 kusy vanilkového lusku
  • 2 kusy hřebíčků
  • 800 gramů hrušek, oloupaných, na čtvrtky
  • 750 gramů červeného vína
  • 150 gramů cukru
  • 60 gramů rybízového džemu
  • 1 špetka pepře černého, mletého

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1751 kJ / 418 kcal
Protein
1.5 g
Sacharidy
72.8 g
Tuk
0.7 g
Vláknina
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty