Zařízení & příslušenství
Hrušky v červeném víně
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 kus skořice, celé
-
2 kusy vanilkového lusku
-
2 kusy hřebíčků
-
800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
-
750 gramů červeného vína
-
150 gramů cukru
-
60 gramů rybízového džemu
-
1 špetka pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1.5 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
72.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pisco sour (citrónový koktejl)
10 Min
Tuňákové kuličky
30 Min
Plněná zelenina
1 Std. 20 Min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Keine Bewertungen
Mandlové cihličky s olivami
Keine Bewertungen
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 Min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Keine Bewertungen
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Keine Bewertungen
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 Min
Zabaione
15 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min