
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kus skořice, celé
- 2 kusy vanilkového lusku
- 2 kusy hřebíčků
- 800 gramů hrušek, oloupaných, na čtvrtky
- 750 gramů červeného vína
- 150 gramů cukru
- 60 gramů rybízového džemu
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 72.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1 godz. 10 min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2u. 40min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 Std. 30 Min
Karamelový fondán
15 min
Krevetové lupínky
Žádné hodnocení
Krém Karamel
3 Std.
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Žádné hodnocení
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Caffé Vanilla
5 Min
Baleárská omáčka
15 min