
Zařízení & příslušenství
Hrušky v červeném víně
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
skořice, celé1 kus
-
vanilkového lusku2 kusy
-
hřebíčků2 kusy
-
hrušek oloupaných, na čtvrtky800 gramů
-
červeného vína750 gramů
-
cukru150 gramů
-
rybízového džemu60 gramů
-
pepře černého, mletého1 špetka
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
418 kcal /
1751 kJ
Protein
1.5 g
Tuk
0.7 g
Sacharidy
72.8 g
Vláknina
6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Menu pro každý den
75 recept
Česká republika
Česká republika