
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di peperoncini rossi piccanti, freschi (circa 9 peperoncini), tagliati a pezzi
- 600 g di acqua bollente
- 2 ½ cucchiaini di semi di cumino
- 2 cucchiaini di semi di coriandolo
- 5 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 414 kcal / 1732.2 kJ
- Protein
- 2.9 g
- Tuk
- 40.5 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Sodík
- 4.9 mg
Alternativní recepty
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1hod. 30min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22hod. 30min
Pastel de milho
1hod.
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1hod. 40min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1hod.
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Burro bianco allo champagne
20min
Taktouka (Insalata marocchina)
30min
Ramen coreano con tofu
50min
Samosas con carne e verdure
1hod. 15min