Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di erba cipollina fresca, tritato grossolanamente
- 5 g di timo fresco, le foglie
- 5 g di rosmarino fresco, gli aghi
- 1 cucchiaio di senape
- 3 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 5 g di salvia fresca, le foglie
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pera, sbucciata e tagliata in quarti
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 2000 g di pancia di maiale disossata con la pelle, aperto a libro
- 2 cucchiaini di sale
- 2 ½ cucchiaini di pepe nero macinato
- 2 finocchi, in spicchi
- 400 g di pere, sbucciate e tagliate in quarti
- 150 g di cipolle rosse, in spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 67.3 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 303.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limoncello
193sa
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16h 30min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30min
Bocconcini di formaggio alle erbe sott'olio
Žádné hodnocení
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5h
Gulasch di agnello
1h 10min
Pane speziato
19h
Paella de marisco
1 Std. 20 Min
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2 Std.
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Panettone TM6
10 Std. 30 Min