Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccine Batbout
- 320 g di acqua
- 2 cucchiai di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino colmo di lievito di birra disidratato (8 g) - 10 g olio di oliva + q.b
- 250 g di farina
- 80 g di farina integrale
- 240 g di semolino di grano duro
- 1 ½ cucchiaino di sale
Polpette di agnello
- 4 spicchi di aglio
- 5 - 6 rametti di menta fresca, le foglioline, a piacere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello (2 cm)
- 2 ½ cucchiaini di paprica piccante
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 6 - 7 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline, a piacere
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 20 g di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4263 kJ / 1018 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 111 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makhmar (Focaccia marocchina)
2h 20min
Zuppa harira marocchina
40min
Crema di verdure, pollo con salsa supreme e carote novelle (per 2 persone)
55min
Sfenj - donuts marocchini
3h
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Makroudh
2 godz.
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10min
Langos
5h 10min
Polpettine di funghi Shiitake con condimento di miso e tahini
1 godz. 20 min
Frullato tiepido di barbabietola
20min
Zuppa di manzo con verdure
30 min
Pagnotte turche
2h 20min