Kompatibilní verze
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia ai grani antichi
- 200 g di farina tipo 0 di grani antichi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
Ripieno
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 250 g di acqua
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 48.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti alla nocciola
2u.
Ravioli senza via di scampo
2u.
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2u.
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1u.
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 Std. 50 Min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20min
Tramezzini al pesto di spinaci
4h
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30 min
Ravioli tricolore
1u. 45min
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1u. 20min