
Kompatibilní verze
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia ai grani antichi
- 200 g di farina tipo 0 di grani antichi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
Ripieno
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 250 g di acqua
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 692 kcal / 2895 kJ
- Protein
- 18.4 g
- Tuk
- 48.8 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di patate e noci
21hod.
Lievito madre disidratato
24hod. 10min
Mix di spezie e buccia di mela
50min
Ravioli senza via di scampo
2hod.
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Linguine con polpette alla fiorentina
1hod. 10min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Crespelle ai formaggi
2hod. 30min
Ravioli burro e salvia
2hod.
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1hod. 20min
Ravioli ricotta e spinaci
10hod.