Kompatibilní verze
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia ai grani antichi
- 200 g di farina tipo 0 di grani antichi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
Ripieno
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 250 g di acqua
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 48.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli tricolore
1h 45min
Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli
1 Std. 30 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Cake Pop mostruose
Žádné hodnocení
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1 Std. 30 Min
Scotch pie
3 Std.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Ravioli senza via di scampo
2h
Pizza carbonara
15 godz.
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min