Zařízení & příslušenství
冬笋咸鱼肉饼
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
新鲜冬笋 去皮切块120 克
-
姜 切块5 克
-
猪肉肉糜 (见要诀)300 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
水900 克
-
糖5 克
-
麻油5 克
-
蛋2 颗
-
葱 切末10 克
-
料酒20 克
-
咸鱼 切块50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
385.8 mg
Protein
16.7 g
Kalorie
1597.8 kJ /
382.3 kcal
Tuk
32.1 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
9.4 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起年夜饭吧
15 recepty/-ů
Čína
Čína