冬笋咸鱼肉饼

冬笋咸鱼肉饼

4.4 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 新鲜冬笋 去皮切块
    120 克
  • 切块
    5 克
  • 猪肉肉糜 (见要诀)
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 900 克
  • 5 克
  • 麻油
    5 克
  • 2 颗
  • 切末
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 咸鱼 切块
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 385.8 mg
Protein 16.7 g
Kalorie 1597.8 kJ / 382.3 kcal
Tuk 32.1 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...