蟹粉狮子头

蟹粉狮子头

5.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 25min.
5 人份

Suroviny

  • 切段
    3 根
  • 20 克
  • 70 克
  • 荸荠 去皮
    60 克
  • 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    300 克
  • 土豆淀粉
    1 茶匙
  • 2 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 1 颗
  • 料酒
    20 克
  • 蟹粉
    100 克
  • 娃娃菜 去除根部
    10 片
  • 1 片
  • 鸡高汤
    1400 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1989.5 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 1540.8 kJ / 368.6 kcal
Tuk 33.8 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 5.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...