
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 个 猪蹄 约700~800克,提前汆水沥干
- 1100 克 水
- 10 克 姜 切片
- 20 克 米酒
- 5 片 陈皮
- 100 克 白芸豆 泡发至少6小时,泡发后去皮
- 2 茶匙 盐
蘸料
- 2 汤匙 生抽
- 1 茶匙 辣椒油
- 1 茶匙 醋
- 1 支 葱 切葱花
- 1 小撮 芝麻 熟的
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 331 kcal / 1387 kJ
- Protein
- 26.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Vláknina
- 2.6 g