Parmigiana vegana de hinojo

Parmigiana vegana de hinojo

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porciones

Suroviny

  • 50 g de pan blanco en trozos
  • 20 g de nuez de la india
  • 1 cdita de orégano seco
  • 100 g de queso vegano
  • 1 diente de ajo pelado
  • 150 g de cebolla en mitades
  • 40 g de aceite vegetal
  • 900 g de bulbo de hinojo en rodajas (aprox. 7 mm)
  • 600 g de puré de tomate
  • 10 hojas de albahaca frescas
  • 1 cdita de azúcar
  • 1 - 2 pizcas de sal o al gusto
  • aceite de oliva para engrasar
  • hojas de albahaca frescas para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 porciones

Sodík 4356 mg
Protein 33 g
Kalorie 5669.3 kJ / 1355 kcal
Tuk 79 g
Vláknina 46 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 155 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...