Arroz con hongos y azafrán

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porciones

Suroviny

  • 430 g de agua
  • 300 g hongos, frescos en rodajas (2 mm)
  • 40 g aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 2 chiles de árbol secos
  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de pimiento verde cortado en trozos
  • 1 pizca de paprika
  • 1 pizca de azafrán
  • 50 g de puré de jitomates maduros
  • 50 g de vino blanco
  • 200 g de arroz blanco de grano corto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porciones

Sodík 281.4 mg
Protein 25.2 g
Kalorie 5252 kJ / 1255.3 kcal
Tuk 42.3 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 186.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...