Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à vanille (la veille)
- ½ gousse de vanille
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 190.5 g
- Tuk
- 61.5 g
- Nasycený tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 220.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40min
Tartines de pain de mie, coulis de tomates, compotée d’oignons rouges et coppa
2h 45min
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35 min
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.