Pavlova en verrine

Pavlova en verrine

4.5 22 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 14hod. 30min.
2 portions

Suroviny

La glace à vanille (la veille)
  • 200 g de lait
  • ½ gousse de vanille
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 jaunes d'œufs
  • 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
  • 120 g de sucre en poudre
  • 3 blancs d'œufs
  • 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
  • 100 g d'eau
  • 50 g de sucre en poudre
  • 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 20 g de sucre glace

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 220.5 mg
Protein 17 g
Kalorie 5839 kJ / 1393 kcal
Tuk 61.5 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 39.5 g
Sacharidy 190.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...