
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à vanille (la veille)
- 200 g de lait
- ½ gousse de vanille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 120 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1393 kcal / 5839 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 61.5 g
- Sacharidy
- 190.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 39.5 g
- Sodík
- 220.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de fraises à la compotée de rhubarbe, coulis de chocolat blanc
35min
Pavlova aux fruits rouges
4hod.
Tartelette vanille-framboise
1hod. 25min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Mille-feuille express framboise-citron
30min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5hod.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15hod.
Minipavlovas
3hod. 45min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Profiteroles
2hod. 15min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3hod. 35min
Tiramisu aux framboises
3hod. 20min