Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à vanille (la veille)
- 200 g de lait
- ½ gousse de vanille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 120 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 190.5 g
- Tuk
- 61.5 g
- Nasycený tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 220.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Trifle aux fraises
15min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.