Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à vanille (la veille)
- ½ gousse de vanille
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 190.5 g
- Tuk
- 61.5 g
- Nasycený tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 220.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 godz. 15 min
Nougat glacé aux pistaches
13 Std.
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Tartelettes à la vanille façon pannacotta
5h
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25min
Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
3h 40 min
Minipavlovas
3h 45 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Crème brûlée à la vanille
3h 45 min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.