Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g de moules fraîches, préalablement nettoyées et dégorgées
- 200 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 150 g de poireau, coupé en julienne
- 150 g de carottes, coupées en julienne
- 20 g de farine de blé
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 6 vol-au-vent, prêts à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1410.7 kJ / 337.7 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 629.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassolettes de saint-jacques
30min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Macédoine au saumon et mayonnaise légère
1 Std. 20 Min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1h 35 min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Court-bouillon
25 Min
Choucroute de la mer
40min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Marmite du pêcheur
50min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min