Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g de moules fraîches, préalablement nettoyées et dégorgées
- 200 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 150 g de poireau, coupé en julienne
- 150 g de carottes, coupées en julienne
- 20 g de farine de blé
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 6 vol-au-vent, prêts à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1410.7 kJ / 337.7 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 629.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce dieppoise
35min
Cailles farcies
1h 15min
Cailles farcies au foie gras
55min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1h
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Cassolette de poissons
1h
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Gratin de moules au curry
50min