Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund krause Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 2 - 3 TL Gulasch-Gewürzmischung, nach Geschmack
- 50 g Paprikamark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Wasser
- 200 g Champignons, in Scheiben
- 350 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 400 g Wiener Würstchen, in Scheiben
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudel-Schinken-Gratin
1 Std.
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30min
Tex-Mex-Nudeln
30min
Gyros-Auflauf
1 Std. 20 Min
Tortellini-Bolo
20 Min
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30min
Schinken-Hack-Röllchen mit Nudeln
45min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 min
Malzbier-Bolognese
2h