Purée de pois cassés (bisarra)

Purée de pois cassés (bisarra)

4.4 819 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 4 gousses d'ail
  • 1100 g d'eau
  • 300 g de pois cassés
  • 55 g d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • 1 c. à café de paprika et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café de cumin en poudre et un peu pour la finition
  • ½ c. à café de poivre blanc moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 514 mg
Protein 25 g
Kalorie 2209 kJ / 530 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 27 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...