
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g manteiga
- 75 g banha
- 1 laranja só o sumo
- 10 g aguardente
-
7
g fermento de padeiro seco
nebo 20 g fermento de padeiro fresco - 90 g água
- 600 g farinha c/ fermento
- 1 c. chá de sal
- 175 g açúcar amarelo
- 15 g canela em pó
- 50 g manteiga amolecida
- Manteiga q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 358.5 kcal / 1499.8 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Sodík
- 795.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de abóbora de Halloween
Žádné hodnocení
Bites de café e avelã
50min
Sorvete de champanhe e toranja
Žádné hodnocení
Cake pops de chocolate
4hod. 50min
Stolen
3hod. 30min
Doces regionais do Algarve
24hod.
Quadrados de manteiga de amendoim
4hod. 50min
Técnica Rebuçados
Žádné hodnocení
Pastéis de ricota
45min
Rebuçados de pinhão
1hod. 30min
Felisminas
45min
Queijadas de Sintra
2hod. 40min