Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g mleka
- 20 - 30 g cukru
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej, typ 500, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 250 g białej mąki orkiszowej, typ 500-800
- 2 jajka, plus 1 roztrzepane do posmarowania wieńca
- 2 łyżeczki soli
- 1 opakowanie sera camembert (Ø ok. 10-11 cm, patrz wskazówka)
-
1
łyżeczka tymianku, suszonego
nebo 1 - 2 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2023 kJ / 483.3 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 818 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wieniec z halloumi i rozmarynem
1 Std. 50 Min
Paluchy z boczkiem i cebulą
1 Std. 20 Min
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1 Std. 50 Min
Minicalzone
2 Std. 5 Min
Ślimaki na przerwę
2 godz. 15 min
Precle nadziewane serem, salami i jalapeño
2 godz. 15 min
Hot dogi kibica
1 Std. 50 Min
Chlebek-choinka do odrywania
2 Std. 10 Min
Pizza „słońce”
1 godz. 45 min
Pomidorowy chlebek do odrywania
1 Std. 50 Min
Ślimaczek cynamonowy XXL z polewą z serka kremowego
2 Std. 50 Min
Chleb z ziołami
1h 10min