
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 100 g cukru
- ½ laski wanilii pokrojonej na kawałki
- 200 g orzechów nerkowca
- 2 czubate łyżeczki agar-agar (5 g)
- 15 g oleju słonecznikowego
- 500 g wody
Sos malinowy
- 40 g cukru
- 300 g malin, mrożonych uprzednio rozmrożonych, wraz z sokiem
- 40 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 325.6 kcal / 1362.3 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 8.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.
Fondant czekoladowy
50 Min
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
3 Std. 40 Min
Deser kremowy z amaretti i grappą
35 Min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3 Std. 40 Min
Tartaletki z truskawkami
1 Std. 20 Min
Tarta z czekoladowym kremem mascarpone i malinami
4 Std. 10 Min
Fondue czekoladowe z owocami i orzechową posypką
20 Min
Timbale cytrynowe z sosem malinowym
2 Std. 20 Min
Panna cotta
3 Std. 15 Min
Fondant czekoladowy w kokilkach
35 Min
Serniczki w słoikach
4 Std.