Panna cotta z orzechów nerkowca z sosem malinowym

Panna cotta z orzechów nerkowca z sosem malinowym

4.4 68 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
6 porcji

Suroviny

Panna cotta
  • 100 g cukru
  • ½ laski wanilii pokrojonej na kawałki
  • 200 g orzechów nerkowca
  • 2 czubate łyżeczki agar-agar (5 g)
  • 15 g oleju słonecznikowego
  • 500 g wody
Sos malinowy
  • 40 g cukru
  • 300 g malin, mrożonych uprzednio rozmrożonych, wraz z sokiem
  • 40 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 8.2 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1362.3 kJ / 325.6 kcal
Tuk 17.5 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 39.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...