
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinado
- 1000 g de plateada de vacuno cortada en trozos de 150 g aprox.
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 50 g de aceite de oliva
-
30
g de vinagre balsámico
nebo 30 g de vinagre de vino tinto
Cocción
- 150 g de zanahoria cortada en trozos
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 100 g de pimentón rojo en trozos
- 1 hoja de laurel
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano
- ½ cucharadita de merquén (opcional)
- 300 g de vino blanco
- 200 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 pastilla de caldo de verduras - 50 g de concentrado de tomate
- 20 g de ketchup
- 1 cucharada de salsa inglesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 561 kcal / 2348 kJ
- Protein
- 52.7 g
- Tuk
- 26.6 g
- Sacharidy
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sofrito chileno
20min
Empanada de pino al horno
4hod.
Charquicán con charqui
1hod. 10min
Calzones rotos
35min
Sopaipillas chilenas
45min
Queque clásico
1hod. 20min
Pastelera de choclo
1hod.
Porotos granados con mazamorra
1hod. 15min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Pan amasado
55min
Pebre
20min
Pie de limón
3hod. 15min