Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g de charqui de vacuno en trozos
- 400 g de papas peladas y cortadas en trozos de 4 cm
- 300 g de zapallo camote pelado y cortado en trozos de 4 cm
- 500 g de carne de vacuno para estofar semicongelada y cortada en trozos de 3 cm (p.ej: posta o sobrecostilla)
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 60 g de pimentón (rojo o verde) cortado en dos y sin pepas
- 100 g de zanahoria cortada en trozos de 4 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de ají de color o paprika
- 1 hoja de laurel
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 pastilla de caldo de carne - ½ cucharada de orégano seco
- 300 g de agua
- 120 g de choclo congelado en granos
- 120 g de arvejas congeladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1370 kJ / 327 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sofrito chileno
20 min
Plateada al jugo
3h 40min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Pan amasado
55min
Calzones rotos
35min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Sopaipillas chilenas
45 Min
Empanada de pino al horno
4h
Pastelera de choclo
1 Std.
Cremoso de mote
1 Std. 20 Min
Pebre
20 min