酸菜白肉汤

酸菜白肉汤

4.5 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份

Suroviny

  • 25 克
  • 八角
    2 个
  • 京葱 切段
    30 克
  • 切片
    15 克
  • 中式酸菜 选择东北酸菜,清洗捏干切丝
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 1000 克
  • 带皮五花肉 切片
    250 克
  • (约3克),依个人口味调整
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 632.8 mg
Protein 6.4 g
Kalorie 811 kJ / 194 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...