Zařízení & příslušenství
酸菜白肉汤
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份
Suroviny
-
油25 克
-
八角2 个
-
京葱 切段30 克
-
姜 切片15 克
-
中式酸菜 选择东北酸菜,清洗捏干切丝300 克
-
生抽15 克
-
水1000 克
-
带皮五花肉 切片250 克
-
盐 (约3克),依个人口味调整½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
632.8 mg
Protein
6.4 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起年夜饭吧
15 recepty/-ů
Čína
Čína