燕麦红炖牛肉
TM6 TM5

燕麦红炖牛肉

4.2 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 牛肉 ,瘦牛肉,切约1厘米块
  • 200 克 番茄 ,洗净沥干,切块
  • 200 克 胡萝卜 ,去皮,切块
  • 100 克 洋葱 ,去皮切块
  • 50 克 番茄酱
  • 100 克 燕麦米 ,洗净沥干
  • 15 克 生抽
  • 3 克 盐 (或½茶匙)
  • 2 - 3 根 新鲜百里香
  • 300 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1807.5 kJ / 423 kcal
Protein
29.2 g
Sacharidy
63.7 g
Tuk
7.7 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
14.1 g
Sodík
848 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty