燕麦红炖牛肉

燕麦红炖牛肉

4.2 15 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
2 人份

Suroviny

  • 牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块
    200 克
  • 番茄 洗净沥干,切块
    200 克
  • 胡萝卜 去皮,切块
    200 克
  • 洋葱 去皮切块
    100 克
  • 番茄酱
    50 克
  • 燕麦米 洗净沥干
    100 克
  • 生抽
    15 克
  • (或½茶匙)
    3 克
  • 新鲜百里香
    2 - 3 根
  • 300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 848 mg
Protein 29.2 g
Kalorie 1807.5 kJ / 423 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 14.1 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 63.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...