Zařízení & příslušenství
燕麦红炖牛肉
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
2 人份
Suroviny
-
牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块200 克
-
番茄 洗净沥干,切块200 克
-
胡萝卜 去皮,切块200 克
-
洋葱 去皮切块100 克
-
番茄酱50 克
-
燕麦米 洗净沥干100 克
-
生抽15 克
-
盐 (或½茶匙)3 克
-
新鲜百里香2 - 3 根
-
水300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
848 mg
Protein
29.2 g
Kalorie
1807.5 kJ /
423 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
14.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
63.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高轻松吃
30 recepty/-ů
Čína
Čína